Системи за видеонаблюдение

Искате по-високо ниво на сигурност и по-добър контрол на работния процес в офиса, магазина или пък хотела си? Може да го постигнете чрез видеонаблюдение. То неколкократно се е доказвало като ефективен метод. Освен това допълва системите за сигурност, а с постоянното развитие на технологиите разширява значително приложението си.

Не е достатъчно обаче да хвърлите куп пари за най-иновативната система за видеонаблюдение, за да сте сигурни, че сте получили най-доброто. Наистина ли Ви трябва такава луксозна покупка? Ние подхождаме практично по този въпрос. Търсим онова продуктово решение за клиента, което удовлетворява индивидуалните му потребности. Убедени сме, че това е начинът за разумно разходване на средствата на компанията, защото може да постигнете повече с по-малко, стига да имате до себе си експертен екип.

Заедно можем да проектираме бъдещото видеонаблюдение на обекта Ви. След това оставете на нас да го изградим и поддържаме. Ще Ви научим как да го управлявате.

Монтаж

Той е ключов за оптималното функциониране на системата за видеонаблюдение. Ако искате бърз и качествен монтаж, доверете се на нас.

Поддръжка

Няма нещо, особено техника, което да няма нужда от постоянна грижа и мониторинг. Периодично системата за видеонаблюдение трябва да бъде обслужвана. Ние разполагаме със специалисти, които са добре запознати със спецификата на тази работа.

Начини за управление на системата за видеонаблюдение

Различните системи за видеонаблюдение, които пазарът предлага, може да достъпвате и управлявате по няколко начина. Най-често това са видеостена, компютър или устройства с Android или iOS операционна система, използвайки професионален софтуер.