Монтаж и настройка на мултимедийни проектори

Имате мултимедиен проектор или пък планирате да се сдобиете с такъв? Доверете се на специалистите от КЕЙ ДИ СМАРТ БГ! Ние можем бързо да настроим и монтираме проектора Ви. Строго следваме професионалния си подход на работа – да подхождаме индивидуално към всеки клиент и да му предлагаме най-доброто решение за него на пазара.

В ерата на мултимедийните проектори

Все повече бизнес и частни клиенти са привлечени от мултимедийните проектори. Причините за това са много, а в основата лежи ползата от тях. За да бъде обаче един мултимедиен проектор максимално полезен на своя собственик, той трябва да бъде качествено монтиран и настроен. За това ни има нас – КЕЙ ДИ СМАРТ БГ! Ние умеем да караме нещата да се случват. При монтажа и настройването на проектора следва да се отчетат ред специфики. За да не се чудите дали инвестирате правилно парите си, обадете ни се още сега. Ние ще Ви консултираме!

Чудите се какъв е отговорът на някой от тези въпроси…

Какъв клас проектор да избера?
 
Как, къде и на какво отстояние да бъде монтиран проекторът?
 
Какво окабеляване е необходимо?

… не се колебайте да се свържете с нас!

Интерактивни дисплеи и дъски

С интерактивните дисплеи и дъски ученето и бизнесът са къде-къде по-интересни и гъвкави! Доверете се на КЕЙ ДИ СМАРТ БГ за качественото и професионално въвеждане в експлоатацията на тази полезна техника в офиса, училището, конферентната зала и т.н. Ние сме екип от специалисти, вдъхновени от иновативните технологични решения и смарт продуктите.

През последните години използването на интерактивни дисплеи и дъски става все по-популярно. И то заслужено! Няма ученик, който да не изпита увлекателната сила на този тип техника. С нея ученето е по-скоро забавление, отколкото задължение.

Какво представлява интерактивният дисплей?

Този иновативен продукт на нашето време представлява вълнуваща интерактивна технология, която е снабдена със специален софтуер. Последният е разработен така, че с него да могат да боравят хора без специализирани познания в сферата на технологиите.

Ключови характеристики на интерактивния дисплей са качеството на картината, дизайна му, както и нивото на комфорта на работа.

Предимства на интерактивните дисплеи и дъски

Предоставят лекота и интуитивна работа както за учителя, така и за ученика.
 
 
Улесняват обучението и подготовката.
 
 
Представляват ценна инвестиция в дългосрочен план.
 
 
Предлагат multi-touch функция (в зависимост от модела);
 
Може да се използват като допълващо средство за преподаване, а в бизнес среда – като отличен начин за представяне на презентации, доклади и т.н.