Защо бизнесът ви има нужда от компютърна поддръжка?

Не всеки бизнес има възможност да разполага със собствен екип от IT специалисти. В много случаи дори няма смисъл, чисто и просто защото не е рентабилно. Затова от години в цял свят се използват услугите на изнесени IT отдели. Те са предназначени за фирми, чийто приоритет е качествената компютърна поддръжка, но същността на тяхната дейност е далеч от тази сфера.

КЕЙ ДИ СМАРТ БГ предлага абонаментна компютърна поддръжка и разполага с екип от специалисти с дългогодишна практика и ценен опит.

img

Ето и няколко предимства на услугата абонаментна компютърна поддръжка:

  • Получавате екип от компютърни специалисти, готови да се грижат оптимално за потребностите на бизнеса ви.
  • Гарантирате на служителите си сигурна и безпроблемна работа.
  • Отпада необходимостта да издържате собствен IT отдел.
  • Може да се обръщате към нас неограничен брой пъти, за да получите асистенция на място или дистанционно по телефон.
  • Всеки път, когато ви изникне въпрос, може да се обърнете за консултация към нас.

И не на последно място – имате повече време, което да използвате ефективно за развиването на бизнеса си.

img

Какво още ще получите срещу абонамента си за компютърна поддръжка към КЕЙ ДИ СМАРТ БГ?

С три думи – сигурност, удобство и индивидуален подход

КЕЙ ДИ СМАРТ БГ работи активно в областта на компютърните технологии от години. Опитът ни е убедил, че когато става дума за бизнес, трябва да се подхожда професионално. Няма място за колебания и безотговорност. Нужни са проактивност и експертен подход.

Благодарение на добрия подбор на специалисти, ние разполагаме с екип, който може да гарантира на клиентите, че когато има проблем, ще се отзовем възможно най-бързо т.е. сигурностда им предложи решение, което може да бъде осъществено на място или от дистанция т.е. удобство и то срещу специално изработена оферта, която отразява потребностите им т.е. индивидуален подход.

Няма нужда служителите Ви да знаят как да поддържат компютрите в офиса. Достатъчно е да ни се обадите и ние ще се погрижим всичко да работи по конец.

Какво включва компютърната поддръжка?

Светът на компютрите и компютърните системи се развива активно. Постоянно се адаптираме към този процес и обновяваме гамата си от услуги. Постоянно се учим. Всеки бизнес обаче се нуждае от базови услуги. Сред тях са:

поддръжка и профилактика на сървърни системи;

поддръжка и настройка на комуникационни устройства – рутери, суичове, аксес пойнти;

инсталация, настройка и профилактика на настолни и преносими компютри;

инсталация и настройка на периферна техника;

одит на наличната техника във вашият офис и съвети за оптимизация и ъпгрейд;

дистанционна поддръжка с помощта на TeamViewer;

В случай на необходимост бихме могли да Ви съдействаме при имплементацията на активна директория, файлов и бекъп сървър.

Как може да се абонирате?

Обадете ни се! КЕЙ ДИ СМАРТ БГ е компания с традиции и утвърден подход на работа. Обсъждаме индивидуално с всеки клиент опциите за абонамент. Преценяваме потребностите на бизнеса, възможните решения и се съобразяваме с бюджета. След това изготвяме оферта точно за Вас.
На базата на договор за абонаментна компютърна поддръжка, изготвен според параметри, зададени от Вас, ние сме на Ваше разположение.