Настройка и мониториг на сървъри

Всяка сървърна система има нужда от настройка, мониторинг и адекватна поддръжка. Залагайки на опита ни, Вие ще получите качествено обслужване и професионално мнение. Готови сме да реагираме своевременно и бързо.

Съществуват начини, по които системите може да работят по-добре. Ако това е интерес за Вас, направете първата крачка – обадете ни се!

img

Настройка на рутери и безжични мрежи (Wi-Fi)

Настройка или пък отстраняване на проблеми, касаещи работата на интернет рутери? Няма проблем. Ние сме насреща. Можем да направим одит на вашата съществуваща мрежа и да дадем препоръчки за неината оптимизация.

img

Настройка на хардуерни защитни стени Fortinet FortiGate

Искате сигурност във вашата компютърна мрежа? Ние знаем как! Извършваме настройка на хардуерни защитни стени FortiGate според вашите нужди. С две ръце подкрепяме всеки бизнес, който се грижи за сигурността си.

img

Настройка на VPN сървъри


Още една услуга, която с удоволствие ще Ви предложим. С нея например може да получите достъп до файловете на вашия сървър в офиса Ви. Супер удобно решение, което може да бъде реализирано с наша помощ.

img

Настройка на Hotspot (Wi-Fi) системи


Бизнесът Ви е свързан с хотелиерство, ресторантьорство или пък имате друго начинание, което само може да спечели от изграждането на Hotspot система, за да се чувстват клиентите Ви комфортно? Ние можем да Ви предложим цялостно решение за такава система.

Да си го кажем, съвременният човек не може без интернет. Наличието на Hotspot в ресторанта, кафенето или пък хотела е магнит за клиентите.

img

Някоя от изброените по-горе услуги представлява интерес за Вас? 

Обадете ни се или ни пишете. Наш представител ще отговори на всички Ваши въпроси и ще изготви индивидуална оферта.