SEO оптимизация

Всеки потребител на интернет поне веднъж се е замислял да си направи блог или пък да има личен сайт. Не всеки обаче е успявал. А част от онези, които са успявали, не са знаели как да го развият. С други думи, да го оптимизират. 

Защо е необходима SEO оптимазацията?

Добър въпрос. Как търсите желан от Вас сайт? Ами нова рецепта, която искате да пробвате? Или пък новини? Разбира се, чрез търсачките. А в последните обикновено най-добре оптимизираните сайтове излизат на първа страница, следват ги тези, при които се иска още работа.

Как се случват нещата?

Да си представим два сайта. Единият не се оптимизира, а другият подлежи на SEO оптимизация. Да допуснем, че в първия все пак е попаднала доза оптимизация. Например, случайно авторът е поставил ключови думи или пък някакви инструменти. Те обаче все пак са недостатъчни.  

И двата сайта се проверяват от роботи на търсачките като Google. Те буквално „четат“ сайта. Но не външното му съдържание, а вътрешното. Те четат кода на сайта, а след това текста в него.

Ако роботите видят необходимите оптимизирани кодове, вставки и куп инструменти, те успешно и бързо индексират сайта. С други думи, вкарват го в базата на търсачката. Роботите често ще поглеждат отново оптимизирания сайт. Ако не видят нищо, свързано със SEO оптимизация, или то е твърде малко, индексацията ще се влоши. Ще започнат по-рядко да го „посещават“.

Инвестиция в SEO оптимизация

Ако искате бързо и качествено да популяризирате сайта си и да го направите видим в търсачките, трябва да заложите на специалисти с опит. Обадете се на нас, КЕЙ ДИ СМАРТ БГ! След като изясним какво точно искате да постигнете, каква е спецификата на сайта Ви и какви пари може да заделяте за оптимизация, ние ще изготвим индивидуална оферта за Вас.

Доверете ни се!